Menu

OmgevingConnect

U bent hier

OmgevingConnect, wat is dat?
OmgevingConnect is een online bibliotheek waar u nooit bent uitgelezen. U vindt er alles terug wat betrekking heeft op het omgevingsrecht in de ruime zin van het woord: boeken, tijdschriften, wetgeving, modellen, procedures en meer. Bovendien is alle informatie aan elkaar gelinkt, zodat u slechts één muisklik verwijderd bent van alle knowhow omtrent een bepaald onderwerp. Onze redacteurs en uitgevers zorgen ervoor dat alles wordt geüpdatet, zodat u steeds over de meest relevante info beschikt.

OmgevingConnect, wat biedt dat?
In de online bibliotheek vindt u:

  • digitale edities van alle boeken uit de reeks ‘Onze Omgeving’
  • de digitale editie van TOO
  • wetgeving
  • rechtspraak
  • procedures
  • modellen

De boekenreeks ‘Onze Omgeving’ behandelt thema’s uit het Vlaamse Omgevingsrecht in het algemeen en dit op een vlotte en toegankelijke manier. Onder andere water, natuur, geluid en lucht kwamen al aan bod.

Het Tijdschrift voor Omgevingsrecht en Omgevingsbeleid (TOO) is een driemaandelijks tijdschrift van de VVOR. Onmisbaar voor wie alles wil weten over milieu en ruimtelijke ordening. Het perfecte kennisinstrument voor wie op zoek is naar heldere uiteenzettingen over wetgeving, rechtspraak, rechtsleer, beleid en technische wetenschappen.

OmgevingConnect, waarom?
Hieronder vindt u 5 redenen waarom u  gebaat zal zijn bij OmgevingConnect:

1) U betaalt een vaste prijs per jaar en daar tegenover staat onze online bibliotheek permanent te uwer beschikking

2) We gaan er prat op dat alles wordt geüpdatet, zodat u verlost bent van eindeloze papieren bijwerkingen. Op het portaal vindt u steeds de meest actuele informatie

3) Alle info wordt aan elkaar gelinkt. U zoekt iets op over een onderwerp? Dan zal u steeds de toepasselijke wetgeving, boeken, tijdschriften en zo meer vinden.

4) Een slimme zoekmotor brengt u waar u zijn moet in een razendsnel tempo

5) Misschien nog het belangrijkste: alle medewerkers van uw bestuur hebben zonder meerkosten toegang tot het volledige online platform en dit ongeacht dienst of functie.

Abonneren op OmgevingConnect? Vraag een op maat gemaakte offerte!