Menu

TOO - Tijdschrift voor Omgevingsrecht en Omgevingsbeleid

U bent hier

Uw vinger aan de pols van het omgevingsrecht en het omgevingsbeleid

Door hun omvang, complexiteit en draagwijdte zijn de (juridische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening niet altijd makkelijk bij te houden.

Wie niet voortdurend achter de feiten aan wil lopen, kan rekenen op TOO, het driemaandelijkse tijdschrift van de Vlaamse Vereniging voor Omgevingsrecht (VVOR) en Vanden Broele.

Want TOO houdt als geen ander de vinger aan de pols van het omgevingsrecht en het omgevingsbeleid. Het tijdschrift is dan ook onmisbare lectuur voor iedereen die bij de bescherming en de ordening van de menselijke leefomgeving betrokken is.

TOO staat voor dialoog en gaat over standpunten, ver weg van de platgetreden paden. Dynamiek en toegankelijkheid spelen een sleutelrol: nieuwe ideeën volgen elkaar in sneltempo op en kunnen vlot worden opgepikt. Het driemaandelijkse tijdschrift barst iedere keer opnieuw van inhoud die beklijft.

TOO is ...

voor iedereen toegankelijk | van en voor professionals op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening | wetgeving, rechtspraak, rechtsleer ... in hapklare bijdragen | papier én digitaal | kwalitatief en voordelig | gratis voor VVOR-leden

TOO bestellen? Doe het hier!